یونی چیست؟
یونیتی “Unity” در واقع یک موتور بازی سازی چند پلتفرمی است که توسط Unity Technologies توسعه یافت. یونیتی اولین بار در ژوئن 2005 در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان شرکت اپل به عنوان موتور بازی سازی انحصاری سیستم عامل Mac OS X معرفی و منتشر شد. این موتور از آن زمان به تدریج برای انواع پلتفرم های دسکتاپ، موبایل، کنسول و واقعیت مجازی گسترش یافت. موتور Unity اغلب مورد توجه استودیوهای بازی سازی برای پلتفرم موبایل قرار گرفت، با این حال برای ساخت بازی های پیشرفته نیز از این موتور استفاده می شود. بازی های معروفی که با این موتور ساخته شده می توان به بازی محبوب موبایل یعنی Call of Duty Mobile اشاره کرد. از دلایل محبوبیت این موتور بازی سازی می توان به استفاده آسان برای مبتدی ها دانست، همچنین Unity مورد توجه بیشتر توسعه دهندگان مستقل (Indie) قرار گرفته است.
از این موتور قدرتمند می توان برای ساخت بازی های سه بعدی و دو بعدی، همچنین شبیه سازی های تعاملی و سایر موارد استفاده کرد. موتور Unity توسط شرکت غیر گیمینگ مانند سینما و فیلم سازی، صنایع خودرو سازی، معماری، مهندسی ساخت و ساز و حتی در بخش هایی از ارتش ایالات متحده نیز استفاده می شود. موتور Unity به کاربران این امکان را می هد که بازی های دو بعدی و سه بعدی خلاقانه با رابط کاربری جذاب را خلق کنند. همچنین این موتور با کیفیت دارای API باری برنامه نویسی به زبان #C می باشد. البته که این قابلیت ها در بخش MONO (ویرایشگر موتور) قرار دارد. اگرچه بیشتر به صورت پلاگین این نوع ویژگی ها بیشتر خود را نشان می دهند. اما برای خرید سیستم گیمینگ یا سیستم رندرینگ و استفاده از این نرم افزار نیازمند قطعات مناسب خواهی بود با ما در ادامه و معرفی بهترین سیستم ممکن برای استفاده روان و بهینه از Unity همراه باشید.
پردازنده CPU:
داشتن پردازنده قدرتمند برای Unity از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. هر پردازنده ای چه از AMD و چه از تیم آبی باشد می بایست حداقل دارای 6 هسته فیزیکی 12 رشته ای باشد. این نوع پردازنده می تواند زمان Compile را به شدت کاهش دهد، چرا که کامپایل شدن بازی، رابطه مستقیم با هسته های پردازنده دارد و مقدار هسته بالا به معنی کاهش زمان می باشد. عملکرد تک هسته ای از مهمترین عامل برای اجرای سریع دستورات در Unity می باشد. پس بهتر است پردازنده ای را انتخاب کنید که عملکرد تک هسته ای مناسبی را به شما ارائه کند. اگر علاقمند به پردازنده های AMD هستید، پیشنهاد ما Ryzen 5 5600X و یا Ryzen 7 5800X است. اما اگر به سمت تیم آبی یعنی Intel سوق دارید پردازنده های نسل 12 اینتل مانند Intel Core i5-12600K و یا Intel Core i7-12700K می تواند ایده آل شما باشد.
حافظه رم:
برای بیشتر کارها در یونیتی، مقدار 8 گیگابایت حافظه رم کفایت می کند، اما از نظر ما در آرتا پی سی حداقل رم مناسب این موتور بازی سازی، 16 گیگابایت از نوع DDR4 و DDR5 است. شاید سوالی که پیش آید این باشد که 16 گیگابایت برای ساخت بازی مناسب نیست و من باید 32 گیگابایت حداقل رم را انتخاب کنم. از نظر ما انتخاب رم بالا کمک چندانی به کاربران Unity نخواهد کرد، مگر اینکه بخواهید از چندین نرم افزار به صورت همزمان مانند نرم افزارهای شرکت Adobe استفاده کنید. در این صورت بله 16 گیگابایت رم کفایت نمی کند و بهتر است 32 گیگابایت را مد نظر داشته باشید.
کارت گرافیک:
فهمیدن اینکه کدام پردازنده مناسب موتور Unity است کمی دشوار است. چرا که خود نرم افزار در حین کار استفاده بالایی از GPU را نشان نمی دهد اما اگر نظر ما را بخواهید، همواره پیشنهاد میکنیم از کارتهای سریRTX شرکت انویدیا استفاده کنید، و اگر مدل دقیقی را می خواهید انتخاب ما GeForce RTX 3060 می باشد چرا که در کنار قیمت معقول از هسته های کودا و Ray Tracing عالی برخوردار است. از تیم قرمز نیز اگر قصد خرید دارد بهترین انتخاب AMD RX 6600 می باشد. دقت داشته باشید که صرف هزینه بالا برای کارت گرافیک های پرچمدار برای استفاده از این نرم افزار می تواند هزینه تمام شده شما را بشدت بالا ببرد، به همین دلیل ما به سراغ میان رده های انویدیا رفته ایم تا هزینه تمام شده کاربر کاهش یابد.
حافظه ذخیره سازی: مشخصا خرید حافظه های NVMe پیشنهاد می شود. نصب Unity حتما باید روی این نوع حافظه ها صورت گیرد چرا که انتخاب هاردهای HDD برای نصب نرم افزار سرعت کار شما را تا حد زیادی پایین می آورد. کاربران Unity همواره از پلاگین های بالایی استفاده می کنند در نتیجه بارگذاری فایل ها و پلاگین ها بروی HDD کاملا اشتباه است. پس به طور خلاصه بهترین انتخاب برای حافظه ذخیره سازی NVMe های پر سرعت است تا تجربه کاری لذت بخش شما را تکمیل کند.
جمع بندی:
در مجموع باید گفت کاربران موتور Unity بیشتر به دنبال ساخت بازی های سبک هستند هرچند برخی از استودیوهای معتبر عنواین AAA را با این موتور تولید کرده اند اما بیشتر استفاده از این برنامه برای بازی های موبایل توسط استودیو های ایندی یا همان مستقل است. در مجموع اگر به دنبال خرید سیستم برای کار با نرم افزار Houdini یا خرید سیستم رندرینگ و یا گیمینگ هستید، می توانید به سایت آرتا پی سی مراجعه کرده و یا با تماس با متخصصان ما از راهنمای خرید رایگان بهرمند شوید خرید مطمئنی داشته باشید.